Κατηγορίες

Φίλτρα

Σήτες αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα

Σήτες αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα

Στο smart home θα βρείτε σήτες παντός τύπου για να καλυφτεί η κάθε ανάγκη για τα κουφώματα του σπιτιού σας ή του εξοχικού σας. Κατάλληλες για κάθε τύπο κουφώματος ανοιγόμενο ή συρόμενο , παράθυρο ή πόρτα , συνθετικό , αλουμίνιο ή ξύλο.

Σήτες κάθετης κίνησης για παράθυρα, οριζόντιας κίνησης μονόφυλλες και δίφυλλες για μπαλκονόπορτες,  σήτες πλισέ , σήτες σταθερές για παραθυράκια μπάνιου αλλά και ανοιγόμενες σήτες για κεντρικές εισόδους. Όλες κομμένες στα μέτρα που εσείς θέλετε, έτοιμες για τοποθέτηση !!

Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων.Το άνοιγμα ή το κλείσιμο τις σίτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους. 

 • Σήτες - Κουνουπιέρες παραθύρων Σήτες - Κουνουπιέρες παραθύρων

  Αποκτήστε από το smart home αντικουνουπικές σήτες για παράθυρα και ξεμπερδέψτε μια και καλή με τα ενοχλητικά έντομα.
  Σήτες που εφαρμόζονται εύκολα σε όλα τα παράθυρα , προσφέροντας αθόρυβη λειτουργία και αξιοπιστία. Παραγγείλτε σήτες στις διαστάσεις που θέλετε και σας την ετοιμάζουμε με ακρίβεια χιλιοστών.

  Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων,νεοδόμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων και παραθύρων αλουμινίου.Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της σήτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.Το πανί είναι άριστης ποιότητας fiberglass.

 • Σήτες - Κουνουπιέρες πορτών Σήτες - Κουνουπιέρες πορτών

  Αποκτήστε από το smart home αντικουνουπικές σήτες για πόρτες και ξεμπερδέψτε μια και καλή με τα ενοχλητικά έντομα.
  Σήτες οριζόντιας και κάθετης κίνησης που εφαρμόζονται εύκολα σε όλες τις πόρτες, προσφέροντας αθόρυβη λειτουργία και αξιοπιστία. Παραγγείλτε σήτες στις διαστάσεις που θέλετε και σας την ετοιμάζουμε με ακρίβεια χιλιοστών.

 • Σήτα αντικουνουπική - Κουνουπιέρα πανί fiberglass Σήτα αντικουνουπική - Κουνουπιέρα πανί fiberglass

  Σήτα αντικουνουπική - Κουνουπιέρα πανί fiberglass

 • Εξαρτήματα σήτας Εξαρτήματα σήτας

  Εξαρτήματα σήτας

 • Σήτες πλισέ για πόρτες και παράθυρα Σήτες πλισέ για πόρτες και παράθυρα

  Οι σήτες πλισέ είναι το νεότερο μέλος στην οικογένεια των σητών. Ενσωματώνοντας την τελευταία τεχνολογία στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την πρακτικότητα, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ένα καινοτόμο προϊόν απαραίτητο για κάθε σπίτι. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της σήτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.

Προϊόντα 1 εως 21 απο 50 σύνολο

Προϊόντα 1 εως 21 απο 50 σύνολο
Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση