Κατηγορίες

Φίλτρα

Μεσόπορτας v

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ
Κλειδαριές για κάθε είδους πόρτα !
Πόρτες εσωτερικές (μεσόπορτες), ξύλινες, σιδερένιες, αλουμινίου, 
Χωνευτές και κουτιαστές, ηλεκτρικές ,κυλίνδρους (αφαλούς) απλούς αλλά και ασφαλείας.Η προστασία ενός κτιρίου από την εισβολή ανεπιθύμητων επισκεπτών, υλοποιείται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανοίγματα που υπάρχουν προς το εξωτερικό περιβάλλον όπως οι πόρτες εισόδου, τα παράθυρα, οι μπαλκονόπορτες, οι γκαραζόπορτες ή και οι πόρτες της κουζίνας. 
Αυτή μπορεί να επιτευχθεί με κάποιες απλές κινήσεις πρόληψης από την πλευρά του ιδιοκτήτη / ενοίκου. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρήξεων γίνεται από ερασιτέχνες ληστές και όχι από "επαγγελματίες".Εύκολα στη τοποθέτηση, σε πολύ καλές τιμές θα δώσουν λύση στην εσωτερική ασφάλεια πορτών και παραθύρων κάθε σπιτιού γραφείου ή εξοχικής κατοικίας.
 • Μπάρες ασφαλείας Μπάρες ασφαλείας

  Μπάρες ασφαλείας για πόρτες εισόδου

 • Για ανοιγόμενες πόρτες Για ανοιγόμενες πόρτες
  Κλειδαριές για κάθε είδους πόρτα!
  Κλειδαριές για πόρτες εσωτερικές (μεσόπορτες), ξύλινες, σιδερένιες, αλουμινίου, 
  Κλειδαριές χωνευτές και κουτιαστές, ηλεκτρικές ,με κύλινδρο.
  Αλλά και σκέτους κυλίνδρους ή όπως είναι πιο διαδεδομένος, ο "αφαλός" της κλειδαριάς σας!
  Εδώ θα βρείτε κυλίνδρους απλούς αλλά και ασφαλείας 

  Φίλτρα

 • Ηλεκτρονικές κλειδαριές Ηλεκτρονικές κλειδαριές

  Στο Smart-Home θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε Ηλεκτρονικές Κλειδαριές και Access Control Systems για ελεγχόμενη πρόσβαση και αυξημέμη ασφάλεια . Κατάλληλες για Ξενοδοχεία, AIRBNB , Πολυκατοικίες .

 • Κύλινδροι Κύλινδροι

  Κύλινδροι για πόρτες

 • Για συρόμενες πόρτες Για συρόμενες πόρτες
  Προμηθευτείτε από το smart home κλειδαριές ασφαλείας για συρόμενες πόρτες και παράθυρα και ελαχιστοποιείστε τον κίνδυνο διάρρηξης της οικίας σας.Στο smart home μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία κλειδαριών τέτοιου τύπου, που τοποθετούνται εύκολα και παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια.
  Κλειδαριές ασφαλείας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους παλαιούς και νέους τύπους συρόμενων πορτών και παραθύρων. 

  Φίλτρα

 • Χρηματοκιβώτια ασφαλείας Χρηματοκιβώτια ασφαλείας

  Η ιδανικότερη λύση για να διατηρήσετε ασφαλή χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα είναι τα χρηματοκιβώτια που μπορείτε να βρείτε στο smarthome.

  H επιλογή ενός χρηματοκιβωτίου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Τα χρηματοκιβώτια κατατάσσονται ανάλογα με το επίπεδο ασφάλειας τους και τη χρήση τους.

  Σύμφωνα , λοιπόν με αυτά τα κριτήρια, χωρίζουμε τα χρηματοκιβώτια σε ξενοδοχείου , οικιακά , επαγγελματικά - πιστοποιημένα.

  Επιπλέον, τα χρηματοκιβώτια χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: 

  τα εντοιχιζόμενα  και τα επίτοιχα ή επιδαπέδια (χρηματοκιβώτια δαπέδου)

  Τα εντοιχιζόμενα χρηματοκιβώτια τοποθετούνται - χτίζονται εσωτερικά του τοίχου, προσδίδοντας τους ένα μεγάλο πλεονέκτημα αφού καθίσταται πιο δύσκολη η αποξήλωση για την περίπτωση αρπάγη τους.

  Παρουσιάζουν όμως και κάποια μειονεκτήματα όπως το μικρό τους βάθος (έως 20 µε 25 πόντους) αφού οι τοίχοι δεν μπορούν να δεχτούν μεγαλύτερα βάθη, έχουν μεγαλύτερο κόστος τοποθέτησης, και μικρότερη ποικιλία επιλογής.

  Τα επίτοιχα ή επιδαπέδια (χρηματοκιβώτια δαπέδου) τα οποία κατέχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς (σχεδόν το 95%), στερεώνονται επάνω στο τοίχο ή στο δάπεδο, ή και στα δυο, µε εσωτερικά μπουλόνια όπου καθιστούν σχεδόν αδύνατη την μετακίνηση τους, αφού για να ξεβιδώσουμε ένα επίτοιχο χρηματοκιβώτιο πρέπει να έχουμε πρόσβαση στο εσωτερικό του.

 • Λουκέτα Λουκέτα

  Λουκέτα

Προϊόντα 1 εως 21 απο 190 σύνολο

Προϊόντα 1 εως 21 απο 190 σύνολο
Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση