Κατηγορίες

Συμφωνία στο δικαίωμα υπαναχώρησης

 

Κάθε πελάτης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος έχει δικαίωμα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να υπαναχωρήσει από την πώληση αναιτιολογήτως, συμπληρώνοντας σχετική αίτηση  υπαναχώρησης, την οποία υποχρεούται να κοινοποιήσει στη SMART-HOME.GR με mail στο info@smart-home.gr ή με φαξ στο 2310 601399 (Υπόψην Smart Home) και να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία στην κατάσταση στην οποία παραδόθηκε, πλήρες, χωρίς φθορές (τόσο το προϊόν όσο και η συσκευασία) και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Επίσης, απαιτείται να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο αγοράς. Πριν από κάθε επιστροφή ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει με τo e-mail ( info@smart-home.gr ) προκειμένου να ορισθεί ο χρόνος παραλαβής του προϊόντος.

Επιστροφή του τιμήματος αγοράς γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή για την αγορά εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος στην προαναφερθείσα κατάσταση.


Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση