Κατηγορίες

Φίλτρα

Σήτες αντικουνουπικές

Σήτες αντικουνουπικές

Στο smart home θα βρείτε σήτες παντός τύπου για να καλυφτεί η κάθε ανάγκη για τα κουφώματα του σπιτιού σας ή του εξοχικού σας. Κατάλληλες για κάθε τύπο κουφώματος ανοιγόμενο ή συρόμενο , παράθυρο ή πόρτα , συνθετικό , αλουμίνιο ή ξύλο.

Σήτες κάθετης κίνησης για παράθυρα, οριζόντιας κίνησης μονόφυλλες και δίφυλλες για μπαλκονόπορτες,  σήτες πλισέ , σήτες σταθερές για παραθυράκια μπάνιου αλλά και ανοιγόμενες σήτες για κεντρικές εισόδους. Όλες κομμένες στα μέτρα που εσείς θέλετε, έτοιμες για τοποθέτηση !!

Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων.Το άνοιγμα ή το κλείσιμο τις σίτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους. 

 • Σήτες για παράθυρα Σήτες για παράθυρα

  Αποκτήστε από το smart home αντικουνουπικές σήτες για παράθυρα και ξεμπερδέψτε μια και καλή με τα ενοχλητικά έντομα.
  Σήτες που εφαρμόζονται εύκολα σε όλα τα παράθυρα , προσφέροντας αθόρυβη λειτουργία και αξιοπιστία. Παραγγείλτε σήτες στις διαστάσεις που θέλετε και σας την ετοιμάζουμε με ακρίβεια χιλιοστών.

  Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων,νεοδόμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων και παραθύρων αλουμινίου.Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της σήτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.Το πανί είναι άριστης ποιότητας fiberglass.

 • Σήτες για πόρτες Σήτες για πόρτες
  Αποκτήστε από το smart home αντικουνουπικές σήτες για πόρτες και ξεμπερδέψτε μια και καλή με τα ενοχλητικά έντομα.
  Σήτες οριζόντιας και κάθετης κίνησης που εφαρμόζονται εύκολα σε όλες τις πόρτες, προσφέροντας αθόρυβη λειτουργία και αξιοπιστία. Παραγγείλτε σήτες στις διαστάσεις που θέλετε και σας την ετοιμάζουμε με ακρίβεια χιλιοστών.

  Φίλτρα

 • Σήτες πανί FIBERGLASS Σήτες πανί FIBERGLASS

  Σήτα αντικουνουπική - Κουνουπιέρα πανί fiberglass

 • Εξαρτήματα σήτας Εξαρτήματα σήτας

  Εξαρτήματα σήτας

Προϊόντα 1 εως 30 απο 50 σύνολο

Προϊόντα 1 εως 30 απο 50 σύνολο
Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση