Κατηγορίες

Χρηματοκιβώτια ασφαλείας

Χρηματοκιβώτια ασφαλείας

Η ιδανικότερη λύση για να διατηρήσετε ασφαλή χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα είναι τα χρηματοκιβώτια που μπορείτε να βρείτε στο smarthome.

H επιλογή ενός χρηματοκιβωτίου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Τα χρηματοκιβώτια κατατάσσονται ανάλογα με το επίπεδο ασφάλειας τους και τη χρήση τους.

Σύμφωνα , λοιπόν με αυτά τα κριτήρια, χωρίζουμε τα χρηματοκιβώτια σε ξενοδοχείου , οικιακά , επαγγελματικά - πιστοποιημένα.

Επιπλέον, τα χρηματοκιβώτια χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: 

τα εντοιχιζόμενα  και τα επίτοιχα ή επιδαπέδια (χρηματοκιβώτια δαπέδου)

Τα εντοιχιζόμενα χρηματοκιβώτια τοποθετούνται - χτίζονται εσωτερικά του τοίχου, προσδίδοντας τους ένα μεγάλο πλεονέκτημα αφού καθίσταται πιο δύσκολη η αποξήλωση για την περίπτωση αρπάγη τους.

Παρουσιάζουν όμως και κάποια μειονεκτήματα όπως το μικρό τους βάθος (έως 20 µε 25 πόντους) αφού οι τοίχοι δεν μπορούν να δεχτούν μεγαλύτερα βάθη, έχουν μεγαλύτερο κόστος τοποθέτησης, και μικρότερη ποικιλία επιλογής.

Τα επίτοιχα ή επιδαπέδια (χρηματοκιβώτια δαπέδου) τα οποία κατέχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς (σχεδόν το 95%), στερεώνονται επάνω στο τοίχο ή στο δάπεδο, ή και στα δυο, µε εσωτερικά μπουλόνια όπου καθιστούν σχεδόν αδύνατη την μετακίνηση τους, αφού για να ξεβιδώσουμε ένα επίτοιχο χρηματοκιβώτιο πρέπει να έχουμε πρόσβαση στο εσωτερικό του.

Προϊόντα 1 εως 8 απο 8 σύνολο

Προϊόντα 1 εως 8 απο 8 σύνολο
Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση