Κατηγορίες

Φίλτρα

Προϊόντα συντήρησης και καθαριστικά

Προϊόντα συντήρησης και καθαριστικά

Καθαρισμός των κουφωμάτων.

O καθαρισμός των επιφανειών των κουφωμάτων είναι απαραίτητος.

Ακολουθώντας τις κατωτέρω απλές διαδικασίες συντήρησης, παρατείνεται η διατήρηση του φινιρίσματος και ενισχύεται η αντίσταση ενάντια στη διάβρωση.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση χημικών προϊόντων (π.χ. απορρυπαντικών ή άλλων πιο δραστικών ουσιών), γιατί είναι ικανά να αλλοιώσουν τις επιφάνειες του κουφώματος και να προκαλέσουν την διάβρωση του και πρέπει να χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα καθαρισμού για προφίλ αλουμινίου ή PVC.

Καθαρά μαλακά σφουγγάρια ή πανιά, πρέπει να φέρνουν τα καθαριστικά σε επαφή με τα προφίλ, ώστε να μην χαράζεται η επιφάνεια του κουφώματος από το τρίψιμο.

Τα καθαριστικά αυτά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την:

  • Απομάκρυνση, όλων των όξινων και αλκαλικών υλικών (τσιμέντο, στόκος, γύψος κλπ), που έχουν επικαθήσει στις επιφάνειες του κουφώματος,
  • Απομάκρυνση των αλάτων σε περιοχές που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες, όπως οι Παραθαλάσσιες και
  • Απομάκρυνση επιβαρυντικών χημικών ρύπων, σε περιοχές με έντονη ατμοσφαιρική ρύπανση.
Οι μηχανισμοί ανάκλησης, οι μεντεσέδες, οι σπανιολέτες, οι γωνίες-συνδέσεις και γενικά όλα τα εξαρτήματα του κουφώματος  χρειάζονται λάδωμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η τακτική συντήρηση στα λάστιχα και στα βουρτσάκια του κουφώματος θα του εξασφαλίσουν καλή λειτουργικότητα και μακροζωία.
Προϊόντα 1 εως 12 απο 12 σύνολο

Προϊόντα 1 εως 12 απο 12 σύνολο
Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση