Κατηγορίες

Παράθυρα στέγης

Παράθυρα στέγης
Μπροστά από την εποχή τους!
Η FAKRO για περισσότερα από είκοσι χρόνια έχει αποδείξει τη δέσμευσή της για την παραγωγή πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Καινοτομώντας συνεχίζει να σχεδιάζει προϊόντα σύμφωνα με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα. Στην πραγματικότητα έφερε με συνέπεια το μέλλον στο σήμερα. Τα παράθυρα στέγης FAKRO έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι άνετα και εύκολα στη χρήση τους, αλλά επίσης να ξεχωρίζουν για το στυλ και τη λειτουργικότητά τους.
H εμπιστοσύνη μας στα προϊόντα FAKRO είναι τέτοια που μας κάνει να προσφέρουμε μακροπρόθεσμες εγγυήσεις απόδοσης.

Φίλτρα

 • Παράθυρα στέγης Παράθυρα στέγης

  Τα παράθυρα στέγης FAKRO σχεδιάστηκαν για να κάνουν το σπίτι των ονείρων όχι μονάχα άνετο αλλά μία απολαυστική εμπειρία.

  Η ιδανική σοφίτα μπορεί να είναι:

  Μοντέρνα - Λειτουργική - Ασφαλής

  Ο αριθμός των παραθύρων στέγης, οι διαστάσεις, η θέση και ο εξοπλισμός τους είναι αποφασιστικά για το περιβάλλον της σοφίτας.Η δυνατότητα φυσικού αερισμού και φωτισμού στους εσωτερικούς χώρους καθώς και οι ενεργειακοί υαλοπίνακες ,ακολουθούν τις απαιτήσεις του βιoκλιματικού σχεδιασμού των κτιρίων.

  Τέλος τα επιλεγμένα υλικά υψηλής αισθητικής και ασφάλειας σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων καθιστούν τα παράθυρα στέγης FAKRO το απόλυτο στοιχείο σύγχρονης δόμησης.

 • Φεγγίτες στέγης Φεγγίτες στέγης

  Bρείτε στο smart home φεγγίτες  για όλες τις νέες ή υφιστάμενες κεκλιμένες στέγες. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας φεγγίτες στέγης μονής και διπλής υάλωσης.

 • Πτυσσόμενες σκάλες οροφής Πτυσσόμενες σκάλες οροφής

  Ξύλινες πτυσσόμενες σκάλες οροφής για σοφίτες , εξαιρετικής ποιότητας , σε διάφορες διαστάσεις ,που μπορείτε να βρείτε στο smart home.

  Ο εργονομικός σχεδιασμός, η ευκολία στη χρήση και την τοποθέτηση καθιστούν τις σκάλες οροφής του smart home ιδανικές για τις σοφίτες σας.

Προϊόντα 1 εως 10 απο 10 σύνολο

Προϊόντα 1 εως 10 απο 10 σύνολο
Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση