Κατηγορίες

Φίλτρα

PVC Κούπα με τετράγωνη τρύπα v

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΡΤΩΝ-ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΡΤΩΝ-ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

Στο smart home θα βρείτε μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων και μηχανισμών για πόρτες και παράθυρα. Σ΄αυτά περιλαμβάνονται ροδάκια για συρόμενες πόρτες και παράθυρα, στοπ και σύρτες αλλά και μηχανισμοί σούστες μπράτσα για πόρτες.
Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από τον ειδικό σχεδιασμό τους, την τέλεια αντοχή τους και από την αποτελεσματική τους λειτουργικότητα.

Φίλτρα

 • Μάσκουλα Μάσκουλα
  Μάσκουλα για παντζούρια ρολά
 • Αεροστόπ και υλικά μόνωσης στεγάνωσης Αεροστόπ και υλικά μόνωσης στεγάνωσης

  Εξασφαλίστε τη μόνωση του σπιτιού σας, σφραγίζοντας τις χαραμάδες από τις πόρτες και τα παράθυρα! Βάλτε στοπ στα ρεύματα αέρα, τη σκόνη, τις οσμές, τα έντομα και τον ενοχλητικό θόρυβο με αεροστόπ πόρτας!

  Το αεροστόπ σφραγίζει τα κενά στις πόρτες και τα παράθυρα κρατάει τη θερμοκρασία μέσα, αφήνοντας τη θερμοκρασία και τη σκόνη της ατμόσφαιρας απ' έξω, παρέχοντας μόνωση αλλά και σοβαρή εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Ροδάκια συρόμενων πορτών και παραθύρων Ροδάκια συρόμενων πορτών και παραθύρων
  Ράουλα για συρόμενες πόρτες και παράθυρα
 • Προϊόντα συντήρησης και καθαριστικά Προϊόντα συντήρησης και καθαριστικά

  Καθαρισμός των κουφωμάτων.

  O καθαρισμός των επιφανειών των κουφωμάτων είναι απαραίτητος.

  Ακολουθώντας τις κατωτέρω απλές διαδικασίες συντήρησης, παρατείνεται η διατήρηση του φινιρίσματος και ενισχύεται η αντίσταση ενάντια στη διάβρωση.

  Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση χημικών προϊόντων (π.χ. απορρυπαντικών ή άλλων πιο δραστικών ουσιών), γιατί είναι ικανά να αλλοιώσουν τις επιφάνειες του κουφώματος και να προκαλέσουν την διάβρωση του και πρέπει να χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα καθαρισμού για προφίλ αλουμινίου ή PVC.

  Καθαρά μαλακά σφουγγάρια ή πανιά, πρέπει να φέρνουν τα καθαριστικά σε επαφή με τα προφίλ, ώστε να μην χαράζεται η επιφάνεια του κουφώματος από το τρίψιμο.

  Τα καθαριστικά αυτά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την:

  • Απομάκρυνση, όλων των όξινων και αλκαλικών υλικών (τσιμέντο, στόκος, γύψος κλπ), που έχουν επικαθήσει στις επιφάνειες του κουφώματος,
  • Απομάκρυνση των αλάτων σε περιοχές που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες, όπως οι Παραθαλάσσιες και
  • Απομάκρυνση επιβαρυντικών χημικών ρύπων, σε περιοχές με έντονη ατμοσφαιρική ρύπανση.
  Οι μηχανισμοί ανάκλησης, οι μεντεσέδες, οι σπανιολέτες, οι γωνίες-συνδέσεις και γενικά όλα τα εξαρτήματα του κουφώματος  χρειάζονται λάδωμα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η τακτική συντήρηση στα λάστιχα και στα βουρτσάκια του κουφώματος θα του εξασφαλίσουν καλή λειτουργικότητα και μακροζωία.
 • Εξαρτήματα για ρολά παντζούρια Εξαρτήματα για ρολά παντζούρια

  Στο smart home θα βρείτε ανταλλακτικά για τα ρολά-παντζούρια που έχει στο κούφωμά σας, είτε αυτό είναι ανοιγόμενο παντζούρι αλουμινίου, ξύλου ή PVC , είτε είναι σύστημα ρολού με ιμάντα ή μανιβέλα ή ηλεκτρικό μοτέρ.  Μάσκουλα για ανοιγομένα παντζούρια τύπου μεντεσέ αλλά και παραδοσιακά κλείστρα ασφάλισης , παντζουρόβεργες, κασετίνες ιμάντα ή κορδονιού , συνδετικά και παντός είδους εξαρτήματα και ανταλλακτικά . Επίσης θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ανεμοστηρίγματα πατζουριών που δίνουν λύση στο μόνιμο πρόβλημα που δημιουργεί ο δυνατός αέρας στα ανοιγόμενα πατζούρια, ακόμα και σε σπίτια στα οποία έχει μπει θερμομόνωση. 

  Φίλτρα

 • Μεντεσέδες Μεντεσέδες
 • Σπανιολέτες Σπανιολέτες

  Σπανιολέτες

 • Στόπερ Στόπερ
 • Σύρτες Σύρτες
  Φίλτρα
Προϊόντα 1 εως 21 απο 274 σύνολο

Προϊόντα 1 εως 21 απο 274 σύνολο
Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση