Κατηγορίες

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

Φίλτρα

 • Ηλεκτρικά μοτέρ για ανοιγόμενες και συρόμενες αυλόπορτες Ηλεκτρικά μοτέρ για ανοιγόμενες και συρόμενες αυλόπορτες

  Τα μοτέρ για συρόμενες πόρτες διατίθενται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και περιλαμβάνουν μηχανισμούς για την κίνηση μιας απλής οικιακής πόρτας μέχρι την κίνηση βιομηχανικών θυρών πολύ μεγάλου βάρους και με μεγάλη συχνότητα χρήσης.

  Τα μοτέρ για ανοιγόμενες πόρτες διατίθενται και περιλαμβάνουν γραμμικούς μηχανισμούς (μπράτσα),  κατάλληλους για την κίνηση μιας μονόφυλλης ή δίφυλλης πόρτας με μήκος φύλλου έως 5m για οικιακή ή βιομηχανική χρήση.

  Λειτουργίες μοτέρ:

  • Ομαλή εκκίνηση
  • Ομαλή επιβράδυνση πριν τις τελικές θέσεις της πόρτας
  • Δυνατότητα ρύθμισης της ροπής του κινητήρα
  • Αυτόματο κλείσιμο
  • Χειροκίνητη λειτουργία (ενεργοποιείται μόνο με κλειδί μέσω ειδικής κλειδαριάς) σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
 • Ηλεκτρικά- Χειροκίνητα μοτέρ για ρολά και φεγγίτες Ηλεκτρικά- Χειροκίνητα μοτέρ για ρολά και φεγγίτες

  Τα σωληνωτά μοτέρ για ρολά χρησιμοποιούνται κυρίως στα οικιακά ρολά και επιλέγονται συνήθως για λόγους οικονομίας και εξοικονόμησης χώρου. Πρόκειται για μονοφασικά μοτέρ με κατανάλωση ισχύος μέχρι 500Watt. Η δυνατότητα έλξης τους φτάνει μέχρι και τα 350Kg και με ροπή που μπορεί να φτάσει έως και τα 230ΝΜ. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε κάποια από τα μοντέλα που προμηθευόμαστε και χρησιμοποιούμε.

  Φίλτρα

 • Συστήματα συνεγιαρμού Συστήματα συνεγιαρμού

  Το όνομα Yale είναι εγγύηση στον χώρο της ασφάλειας, μέλος της οικογένειας ASSA ABLOY. Τα προϊόντα Smart Living της Yale προστατεύουν εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις παγκοσμίως και η Yale είναι το εμπορικό σήμα πίσω από τις κλειδαριές κάθε σχεδίου και λειτουργίας σε περισσότερες από 125 χώρες.Ως μία από τις παλαιότερες διεθνείς μάρκες, η Yale είναι ηγέτης στον κλάδο των κλειδαριών και της ασφάλειας γενικότερα.
  Η σειρά προϊόντων Smart Living της Yale αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να ασφαλίσουν, να παρακολουθήσουν και να ελέγξουν τον χώρο τους. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους συναγερμούς Smart Alarms και τους αισθητήρες και ανιχνευτές κίνησης.

Προϊόντα 1 εως 21 απο 50 σύνολο

Προϊόντα 1 εως 21 απο 50 σύνολο
Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση