Αεροστόπ GLASS LIP για ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες

Αεροστόπ GLASS LIP για ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες securit.

Περισσότερα

21,00 €

+ -

 
Άλλες πληροφορίες

Το ειδικό αεροστόπ (ανεμοφράκτης) GLASS LIP είναι ένα αυτοκόλλητο σφραγιστικό κατάλληλο για να καλύψει περιμετρικά τα κενά που έχουν οι ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες securit με πάχος τζαμιού από 8 έως 14 χιλιοστά. H τοποθέτηση του γίνεται περιμετρικά της πόρτας.Τα φτερά της πάνω πλευράς αποτελούνται από διάφανο μαλακό συνθετικό υλικό ενώ η κάτω πλευρά από δυνατό διάφανο συγκολλητικό υλικό. Το ύψος των φτερών καλύπτει κενό 7 χιλιοστών και αν το κενό μας είναι μικρότερο τότε πολύ απλά αφαιρούμε ένα κομμάτι του φτερού κάνοντας το πιο κοντό με ελάχιστο τα 2,5 χιλιοστά. Το ειδικό αεροστόπ Glasslip διατίθεται σε βέργα 3 μέτρων την οποία μπορείτε να κόψετε και να διαχειριστείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χάρη στο διαφανές και μαλακό υλικό του, «δένει» αρμονικά με το τζάμι της πόρτας, δημιουργώντας ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

*Για την πιο εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση του Glass Lip, μπορείτε να παραγγείλετε και το ειδικό  εργαλείο που βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην τοποθέτησή του περιμετρικά της πόρτας (+3,20€).
Προσοχή κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας!! Εφόσον θέλετε να αγοράσετε παραπάνω από 1 Glass Lip και θέλετε και το ειδικό εργαλείο, αρκεί να επιλέξετε μια φορά την επιλογή ''με το ειδικό εργαλείο τοποθέτησης''. Για τα υπόλοιπα Glass Lip που θέλετε, θυμηθείτε να επιλέξετε ''χωρίς το ειδικό εργαλείο τοποθέτησης'', αφού ένα ειδικό εργαλείο θα σας είναι αρκετό για την τοποθέτηση όλων των Glass Lip.
Για παράδειγμα, εάν θέλετε 3 Glass Lip και το εργαλείο τοποθέτησης, επιλέγετε 1 φορά ''με το ειδικό εργαλείο τοποθέτησης'' και άλλες 2 φορές ''χωρίς το ειδικό εργαλείο τοποθέτησης''.

Tεχνικά χαρακτηριστικά: 

Εφαρμογή:
Ανοιγόμενες πόρτες γυαλιού.

Διαστάσεις (Μήκος):
3000 χιλιοστά.

Κόψιμο μήκους:
Μέγιστο στις δύο πλευρές.

Χρώμα:
Διαφανές.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο

 
Σχόλια

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο προς το παρόν

Γράψτε την κριτική σας

Αεροστόπ GLASS LIP για ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες
Αεροστόπ GLASS LIP για ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες

Αεροστόπ GLASS LIP για ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες securit.

Γράψτε την κριτική σας

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση