Κατηγορίες

Φίλτρα

Σήτες για πόρτες

Σήτες για πόρτες
Αποκτήστε από το smart home αντικουνουπικές σήτες για πόρτες και ξεμπερδέψτε μια και καλή με τα ενοχλητικά έντομα.
Σήτες οριζόντιας και κάθετης κίνησης που εφαρμόζονται εύκολα σε όλες τις πόρτες, προσφέροντας αθόρυβη λειτουργία και αξιοπιστία. Παραγγείλτε σήτες στις διαστάσεις που θέλετε και σας την ετοιμάζουμε με ακρίβεια χιλιοστών.

Φίλτρα

 • Σήτες πόρτας κάθετης κίνησης Σήτες πόρτας κάθετης κίνησης

  Σήτες - Κουνουπιέρες πόρτας κάθετης κίνησης Επιλέξτε την πιο κοντινή μέγιστη διάσταση και ζητήστε να σας την ετοιμάσουμε (κόψουμε)στην ακριβή διάσταση που την χρειάζεστε.Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων,νεοδόμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πορτών και μπαλκονόπορτων αλουμινίου.Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της σήτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.Το πανί είναν άριστης ποιότητας fiberglass.

 • Σήτες πόρτας οριζόντιας κίνησης μονόφυλλες Σήτες πόρτας οριζόντιας κίνησης μονόφυλλες

  Σήτες - Κουνουπιέρες πόρτας οριζόντιας κίνησης μονόφυλλες Επιλέξτε την πιο κοντινή μέγιστη διάσταση και ζητήστε να σας την ετοιμάσουμε(κόψουμε) στην ακριβή διάσταση που την χρειάζεστε.Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεοδόμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων,πορτών και μπαλκονόπορτων. Διαθέτει ελατήριο επαναφοράς, προσφέροντας μεγάλη ευκολία στην καθημερινή χρήση.Παρέχει προστασία και μόνωση όχι μόνο από κουνούπια, αλλά και από όλα τα άλλα ενοχλητικά ζωύφια που εισβάλλουν στο χώρο σας.Προσφέρεται η οριζόντια σήτα με αναδιπλώμενο οδηγό που ευνοεί τον εύκολο καθαρισμό του δαπέδου και τη διέλευση χωρίς την ενοχλητική παρουσία του κάτω οδηγού. To άνοιγμα ή το κλείσιμο της σήτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.

 • Σήτες πόρτας οριζόντιας κίνησης δίφυλλες Σήτες πόρτας οριζόντιας κίνησης δίφυλλες

  Σήτες - Κουνουπιέρες πόρτας οριζόντιας κίνησης δίφυλλες Επιλέξτε την πιο κοντινή μέγιστη διάσταση και ζητήστε να σας την ετοιμάσουμε(κόψουμε) στην ακριβή διάσταση που την χρειάζεστε.Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεοδόμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων,πορτών και μπαλκονόπορτων. Διαθέτει ελατήριο επαναφοράς, προσφέροντας μεγάλη ευκολία στην καθημερινή χρήση.Παρέχει προστασία και μόνωση όχι μόνο από κουνούπια, αλλά και από όλα τα άλλα ενοχλητικά ζωύφια που εισβάλλουν στο χώρο σας.Προσφέρεται η οριζόντια σήτα με αναδιπλώμενο οδηγό που ευνοεί τον εύκολο καθαρισμό του δαπέδου και τη διέλευση χωρίς την ενοχλητική παρουσία του κάτω οδηγού. To άνοιγμα ή το κλείσιμο της σήτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.

 • Ανοιγόμενες σίτες για πόρτα Ανοιγόμενες σίτες για πόρτα

  Η ανοιγόμενη σίτα είναι ένα προιόν που δίνει λύσεις για την προστασία από έντομα και σκόνη σε ανοίγματα όπως στις κεντρικές είσοδους. Προσφέροντας λειτουργικότητα, αντοχή και εμφάνιση.Είναι με αυτόματη επαναφορά και κλείσιμο με μαγνήτη. Κατασκευασμένη από προφίλ αλουμινίου.Είναι ιδανική για εξώπορτες και μπαλκονόπoρτες.Το πανί είναι από soft fiberglass που δεν σαπίζει. Οι ρυθμιζόμενοι μεντσέδες, καθιστούν την τοποθετησή της, εξαιρετικά εύκολη όπως και το βγάλσιμο της για να αποθηκευτεί κατά τους χειμερινούς μήνες.

 • Πλαίσιο σταθερής σήτας Πλαίσιο σταθερής σήτας

  Πλαίσιο σταθερής σήτας

Προϊόντα 1 εως 21 απο 28 σύνολο

Προϊόντα 1 εως 21 απο 28 σύνολο
Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση