Κατηγορίες

ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΣΗΤΕΣ

Φιλτρα

 • Σήτες αντικουνουπικές Σήτες αντικουνουπικές

  Στο smart home θα βρείτε σήτες παντός τύπου για να καλυφτεί η κάθε ανάγκη για τα κουφώματα του σπιτιού σας ή του εξοχικού σας. Κατάλληλες για κάθε τύπο κουφώματος ανοιγόμενο ή συρόμενο , παράθυρο ή πόρτα , συνθετικό , αλουμίνιο ή ξύλο.

  Σήτες κάθετης κίνησης για παράθυρα, οριζόντιας κίνησης μονόφυλλες και δίφυλλες για μπαλκονόπορτες,  σήτες πλισέ , σήτες σταθερές για παραθυράκια μπάνιου αλλά και ανοιγόμενες σήτες για κεντρικές εισόδους. Όλες κομμένες στα μέτρα που εσείς θέλετε, έτοιμες για τοποθέτηση !!

  Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων.Το άνοιγμα ή το κλείσιμο τις σίτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους. 

 • Παράθυρα στέγης Παράθυρα στέγης
  Μπροστά από την εποχή τους!
  Η FAKRO για περισσότερα από είκοσι χρόνια έχει αποδείξει τη δέσμευσή της για την παραγωγή πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής ποιότητας.
  Καινοτομώντας συνεχίζει να σχεδιάζει προϊόντα σύμφωνα με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα. Στην πραγματικότητα έφερε με συνέπεια το μέλλον στο σήμερα. Τα παράθυρα στέγης FAKRO έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι άνετα και εύκολα στη χρήση τους, αλλά επίσης να ξεχωρίζουν για το στυλ και τη λειτουργικότητά τους.
  H εμπιστοσύνη μας στα προϊόντα FAKRO είναι τέτοια που μας κάνει να προσφέρουμε μακροπρόθεσμες εγγυήσεις απόδοσης.

  Φίλτρα

 • Πόρτες πυρασφάλειας (Πυράντοχες) Πόρτες πυρασφάλειας (Πυράντοχες)

  Πολύ σοβαρό ρόλο στην προσπάθεια περιορισμού και επιβράδυνσης μιας πυρκαγιάς, έχουν οι πυράντοχες πόρτες ή“πόρτες πυρασφάλειας”. Σύμφωνα με τον «Κανονισμό πυροπροστασίας νέων κτιρίων»σε όλα τα κτίρια (κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσηλευτικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτήρια κλπ.) πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχουν πυροπροστατευόμενα διαμερίσματα και οδεύσεις διαφυγής τα οποία σφραγίζονται με πυράντοχες πόρτες.

Προϊόντα 30 εως 60 απο 69 σύνολο

Προϊόντα 30 εως 60 απο 69 σύνολο
Σύγκριση
Συνεχεία στις αγορές σας Σύγκριση